U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 Margo Boers heeft, voor Bonney Bee, in 2016 de grote Rotterdam kerstbal gemaakt. Deze grote Rotterdam kerstbal is wel 35 cm groot en rondom beschilderd met 23 bekende Rotterdamse gebouwen.

De grote Rotterdam kerstbal maakt een tour de Rotterdam. Tijdens deze rondrit gaat de grote Rotterdam kerstbal op de foto met elk Rotterdams gebouw dat op de grote Rotterdam kerstbal geschilderd staat.

Volg Bonney Bee.nl op Facebook (zie link links onder) en ontdek welk van de 23 gebouwen er deze week op de foto gaat met de grote Rotterdam kerstbal.

De fiets met de grote Rotterdam kerstbal klaar voor vertrek.De fiets met de grote Rotterdam kerstbal klaar voor vertrek.

 

De grote Rotterdam kerstbal voor de KuipDe grote Rotterdam kerstbal voor de Kuip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Tour de Rotterdam met de grote Rotterdam kerstbal, dit keer gestopt bij de ErasmusbrugDe Tour de Rotterdam met de grote Rotterdam kerstbal, dit keer gestopt bij de Erasmusbrug De grote Rotterdam kerstbal met uitzicht op de Hef. De Hef ingepakt voor onderhoud. Op de kerstbal is hij in oude staat geschilderd.De grote Rotterdam kerstbal met uitzicht op de Hef. De Hef ingepakt voor onderhoud. Op de kerstbal is hij in oude staat geschilderd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         

Dit keer was de grote Rotterdam kerstbal aan de Coolsingel voor het stadhuis van Rotterdam.Dit keer was de grote Rotterdam kerstbal aan de Coolsingel voor het stadhuis van Rotterdam.

 

 

Feestje!! De grote Rotterdam kerstbal voor het honderd jarige Sparta Kasteel. Op de bal staat uiteraard het Kasteel geschilderd.Feestje!! De grote Rotterdam kerstbal voor het honderd jarige Sparta Kasteel. Op de bal staat uiteraard het Kasteel geschilderd.

 

 

 

 

 

 

                                                       

           

 

 

 

 

Voordat de grote kerstboom er staat was de grote Rotterdam 
kerstbal al voor het centraal station van Rotterdam.Voordat de grote kerstboom er staat was de grote Rotterdam kerstbal al voor het centraal station van Rotterdam.kleine Kasteel kerstbalkleine Kasteel kerstbal

 

 

 

 

 

 

 

 

Rotterdam kerstbal bij de oude haven met uitzicht op het witte huisRotterdam kerstbal bij de oude haven met uitzicht op het witte huis

 

 

 

 

 

 

 

 

grote Rotterdam kerstbal met uitzicht op de Blaakgrote Rotterdam kerstbal met uitzicht op de Blaak